Обгрунтування основних ідентифікаційних ознак хлібобулочних виробів з метою ефективного управління їх якістю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розгляд проблем та аналіз хлібобулочної галузі завжди залишаються в центрі уваги вчених, науковців і споживачів продукції – населення. Остання категорія повноцінно оцінює якість товарів, породжує попит на продукцію та створює конкурентоспроможність на ринку для підприємства – виробника. Таким чином, до актуальних питань можна віднести й обґрунтування основних ідентифікаційних ознак хлібобулочних виробів з метою ефективного управління якістю продукції та аналіз фізико - хімічних показників якості хлібобулочних виробів для безпечності продукту та уникнення фальсифікації. Consideration of problems and analysis of bakery industry have always been in the center of attention of scientists, researchers, and consumers – people. The latter category gives a full assessment of product quality, generates product demand, and creates competitiveness for the manufacture on the market. Thus, it is of high importance to consider the issue of rationale of main characteristic features of bread and bakery products for the purpose of their efficient quality management and to analyze physicochemical indicators for the safety of products and avoidance of adulteration.

Опис

Ключові слова

якість, якість продукції, підприємство, хлібопекарська галузь, показники, внутрішні фактори, ефективність, quality, quality of products, enterprise, bakery sector, indexes, internal factors, efficiency, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Труш, Ю. Л. Обгрунтування основних ідентифікаційних ознак хлібобулочних виробів з метою ефективного управління їх якістю / Ю. Л. Труш // Проблеми економіки підприємств у сучасних умовах : матеріали 6 Міжнародної науково-практичної конференції. - 2010. - Ч. 3. - С. 40-41.