Спосіб виробництва геродієтичної вареної ковбаси (Патент на корисну модель № 80255)
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Задачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів збагачених кальцієм.
The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages fortified with calcium.
Опис
Ключові слова
ковбасні вироби, кальцій, геродієтичний продукт, sausages, calcium, herodiyetychnyy product, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 80255, UA МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва геродієтичної вареної ковбаси / Пешук Л. В. , Галенко О. О. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u 2012 11764 ; заявл. 11.10.2012 ; опубл. 27.05.2013, Бюл. № 10.