Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на корисну модель № 80259)
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Задачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм.
The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.
Опис
Ключові слова
ковбасні вироби, кальцій, м’ясна сировина, sausages, calcium, raw meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 80259, UA МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів / Пешук Л. В., Галенко О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u2012 11768 ; заявл. 11.10.2012 ; опубл. 27.05.2013, Бюл. № 10.