Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведена характеристика сучасного ринку наповнювачів та начинок для виробництва кондитерських та хлібобулочних виробів. The brought description over of modern market of fillers and filling for the production of pastry and bakery wares.

Опис

Ключові слова

начинки, filling, наповнювачі, fillers, особливості використання, features of the use, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Корецька, І. Л. Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів / І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 6 (103) – С. 11-12.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced