Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів
Loading...
Files
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Наведена характеристика сучасного ринку наповнювачів та начинок для виробництва кондитерських та хлібобулочних виробів.
The brought description over of modern market of fillers and filling for the production of pastry and bakery wares.
Description
Citation
Корецька, І. Л. Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів / І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 6 (103) – С. 11-12.