Пельмені з додаванням селери(Патент на корисну модель 74802)

Ескіз

Дата

2012

Автори

Топчій, Оксана Анатоліївна
Пророка, Віктор Леонідович

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено, пельмені з додаванням селери, які містять яловичину першого сорту жиловану, свинину жирну жиловану, яйця або меланж, борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно на присипку, цибулю ріпчасту, олію соняшникову, сіль кухонну, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково містять куряче філе 18,2-21,2%, коренеплід селери варений 8,1-11,2% та коріандр мелений 0,05-0,13%. Developed, with the addition of celery dumplings containing beef first grade trimmed, trimmed pork fat, eggs or egg products, wheat flour, flour for powder, onion, sunflower oil, salt, ground black pepper, characterized in that the additional containing chicken 18,2-21,2%, celery root boiled 8,1-11,2% and coriander powder 0,05-0,13%.

Опис

Ключові слова

пельмені з додаванням селери, куряче філе, коренеплід селери варений, коріандр мелений, ravioli with added celery, chicken, boiled celery root, coriander powder, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель 74802, МПК A23L 1/31. Пельмені здодаванням селери / Топчій, О. А., Пророка, В. Л. ; патентовласник – НУХТ ; заявл. 27.04.2012 ; опубл. 12.11.2012, Бюл. №21.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced