Дослідження можливості використання зернових екструдованих продуктів у виробництві цукерок на зерновій основі
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджувалась можливість створення цукеркових мас на основі зернових екструдованих продуктів, а саме: кукурудзяних пластівців глазурованих і неглазурованих, рисових кульок, пшеничних кілець, вівсяних пластівців, зернових зірочок. Враховуючи одержані дані обрано найбільш раціональні для використання у виготовлені цукеркової маси продукти, а саме: кукурудзяні пластівці глазуровані, зірочки зернові, кільця пшеничні. We investigated the possibility of creating a candy mass-based extruded cereal products, namely corn flakes glazed and unglazed, rice balls, rings wheat, oatmeal, cereals stars. Given the findings select the most rational for use in mass produced candy products, namely corn flakes coated, sprockets corn, wheat ring.
Опис
Ключові слова
продукти екструзійної технології, цукеркові маси, зернові екструдовані продукти, пластівці, food extrusion technology, candy mass, extruded cereal products, flakes, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дослідження можливості використання зернових екструдованих продуктів у виробництві цукерок на зерновій основі / В. В. Клапко, Ю. М. Жигадло, Л. В. Махинько, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, В. М. Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 13—14 квітня 2009 р. / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2009. — Ч. ІІ. — С. 261.