Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениці
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В результаті досліджень підібрано фракцію подрібненої пшениці, найбільш придатну для одержання цукристих сиропів.
As a result of researches selected fraction of shredded wheat, the most suitable for obtaining sugar syrups.
Опис
Бібліографічний опис
Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениці / О. М. Оверченко, А. О. Шеремет, Ю. І. Бойко, А. І. Українець, В. А. Лагода // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 70-ої наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, Київ, 20 –21 квітня 2004 р. / НУХТ. – Київ, 2004. – Ч. 2. – С. 11.