Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В результаті досліджень підібрано фракцію подрібненої пшениці, найбільш придатну для одержання цукристих сиропів. As a result of researches selected fraction of shredded wheat, the most suitable for obtaining sugar syrups.

Опис

Бібліографічний опис

Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениці / О. М. Оверченко, А. О. Шеремет, Ю. І. Бойко, А. І. Українець, В. А. Лагода // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 70-ої наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, Київ, 20 –21 квітня 2004 р. / НУХТ. – Київ, 2004. – Ч. 2. – С. 11.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в