Preparative simulated distillation in the technological process management of natural flavor obtaining

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Researchers are actual in flavor technologies, quality control of raw material with predicting of its perspective and trends of use in flavored products. Актуальні дослідження в технології аромату, контролю якості сировини з прогнозуванням його перспективи та тенденції використання в ароматизованих продуктах.

Опис

Ключові слова

essential oil, flavor, distillation, ефірні олії, аромат, дистиляція, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Frolova, N. Preparative simulated distillation in the technological process management of natural flavor obtaining / Nataliia Frolova, Viktoriia Ivanova, Marharyta Karputina // NEEFood-2013 : Book of abstracts, May 27-28, 2013. – Kiev: NUFT, 2013. – P. 83.