Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10125
Title: Особливості використання трудових ресурсів на підприємствах спиртової промисловості
Authors: Новойтенко, Ірина Віталіївна
Печорін, І. Л.
Keywords: трудові ресурси
спиртова промисловість
labor resources
alcohol industry
кафедра економіки і права
Issue Date: 2011
Citation: Новойтенко, І. В. Особливості використання трудових ресурсів на підприємствах спиртової промисловості / І. В. Новойтенко, І. Л. Печорін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 77 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2011 р., Київ. - К.: НУХТ, 2011 р. - Ч. 3. - С. 101.
Abstract: Використання трудових ресурсів на спиртових підприємствах обумовлено певним рядом чинників: обмеженістю кваліфікованих кадрів на безпосередньо виробничих ланках; перебійний характер виробництва, що не є привабливим показником для молодих кадрів; безперспективність проживання в сільській місцевості. The use of labor resources on alcohol enterprises due to a certain number of factors: the scarcity of qualified personnel directly on the production units;volatile production, the futility of their stay in the countryside.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10125
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezu spert Novoitenko Pechoryn1.pdf235,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.