Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10125
Title: | Особливості використання трудових ресурсів на підприємствах спиртової промисловості |
Authors: | Новойтенко, Ірина Віталіївна Печорін, І. Л. |
Keywords: | трудові ресурси спиртова промисловість labor resources alcohol industry кафедра економіки і права |
Issue Date: | 2011 |
Citation: | Новойтенко, І. В. Особливості використання трудових ресурсів на підприємствах спиртової промисловості / І. В. Новойтенко, І. Л. Печорін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 77 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2011 р., Київ. - К.: НУХТ, 2011 р. - Ч. 3. - С. 101. |
Abstract: | Використання трудових ресурсів на спиртових підприємствах обумовлено певним рядом чинників: обмеженістю кваліфікованих кадрів на безпосередньо виробничих ланках; перебійний характер виробництва, що не є привабливим показником для молодих кадрів; безперспективність проживання в сільській місцевості. The use of labor resources on alcohol enterprises due to a certain number of factors: the scarcity of qualified personnel directly on the production units;volatile production, the futility of their stay in the countryside. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10125 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezu spert Novoitenko Pechoryn1.pdf | 235,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.