Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10918
Title: Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02)
Authors: Петрікей, Руслан Володимирович
Прохоров, Олександр Миколайович
Keywords: безалкогольні напої
слабоалкогольні напої
сатурація
soft drinks
low alcohol drinks
saturation
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2007
Citation: Петрікей, Р. В. Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02) / Р. В. Петрікей, О. М. Прохоров // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-тя наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. К: НУХТ – 2007 – С. 34
Abstract: Проведений аналіз рецептури напоїв та його вплив на процес сатурації. The analysis of the formulation of beverages and its impact on the saturation
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10918
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf849,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.