Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10918
Title: | Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02) |
Authors: | Петрікей, Руслан Володимирович Прохоров, Олександр Миколайович |
Keywords: | безалкогольні напої слабоалкогольні напої сатурація soft drinks low alcohol drinks saturation кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв |
Issue Date: | 2007 |
Citation: | Петрікей, Р. В. Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02) / Р. В. Петрікей, О. М. Прохоров // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-тя наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. К: НУХТ – 2007 – С. 34 |
Abstract: | Проведений аналіз рецептури напоїв та його вплив на процес сатурації. The analysis of the formulation of beverages and its impact on the saturation |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10918 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.