Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10920
Title: | Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла |
Authors: | Оксьоненко, С. М. Прохоров, Олександр Миколайович |
Keywords: | сусло ступінь випаровування коагульований азот mash degree of evaporation coagulated nitrogen кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв |
Issue Date: | 2001 |
Citation: | Оксьоненко, С. М. Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла / С. М. Оксьоненко, O. M. Прохоров // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молоапх вчених, 24-25 квітня 2001. - Ч. 2. — C. 48. |
Abstract: | Запропоновано новій метод варки пивного сусла під тиском. Отримані експериментальні дані якості сусла. A new method of brewing beer wort under pressure. Experimental data quality wort. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10920 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.