Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10920
Title: Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла
Authors: Оксьоненко, С. М.
Прохоров, Олександр Миколайович
Keywords: сусло
ступінь випаровування
коагульований азот
mash
degree of evaporation
coagulated nitrogen
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2001
Citation: Оксьоненко, С. М. Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла / С. М. Оксьоненко, O. M. Прохоров // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молоапх вчених, 24-25 квітня 2001. - Ч. 2. — C. 48.
Abstract: Запропоновано новій метод варки пивного сусла під тиском. Отримані експериментальні дані якості сусла. A new method of brewing beer wort under pressure. Experimental data quality wort.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10920
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf767,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.