Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10971
Title: Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів
Authors: Іванов, Сергій Віталійович
Пасічний, Василь Миколайович
Keywords: ковбасні вироби
хімічний склад продуктів
продукти тваринного походження
харчова цінність
sausages
chemical composition of the products
animal products
nutritional value
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2012
Citation: Іванов, С. В. Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Міжнародна науково-технічна конференція, 22-23 березня 2012 р. - К. : НУХТ. -2012. – С. 18-19.
Abstract: Сучасна класифікація продуктів тваринного походження регламентує якість м'ясних і м'ясомістких продуктів відповідно до стандартизованих обмежень щодо використання м'ясної і не м'ясної сировини. Modern classification of animal origin regulates the quality of m'yasomistkyh meat and products according to standardized restrictions the use of meat and raw meat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10971
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf1,29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.