Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10971
Title: | Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів |
Authors: | Іванов, Сергій Віталійович Пасічний, Василь Миколайович |
Keywords: | ковбасні вироби хімічний склад продуктів продукти тваринного походження харчова цінність sausages chemical composition of the products animal products nutritional value кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Іванов, С. В. Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Міжнародна науково-технічна конференція, 22-23 березня 2012 р. - К. : НУХТ. -2012. – С. 18-19. |
Abstract: | Сучасна класифікація продуктів тваринного походження регламентує якість м'ясних і м'ясомістких продуктів відповідно до стандартизованих обмежень щодо використання м'ясної і не м'ясної сировини. Modern classification of animal origin regulates the quality of m'yasomistkyh meat and products according to standardized restrictions the use of meat and raw meat. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10971 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.