Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведені дослідження з метою вивчення властивостей модифікованих крохмалів.
The properties of modified starches have been investigated.
Опис
Ключові слова
модифікований крохмаль, піноподібна структура, гідрофільність, кондитерські вироби, modified starch, foam structure, hydrophilicity, confectionery, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Самойленко, І. П. Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури / І. П. Самойленко, О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 9 (106). – С. 3-6.