Застосування ефектів гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації у цукровій промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізована можливість застосування гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації в цукровій промисловості з поясненням фізико-хімічних ефектів, які виникають під час кавітації і сприяють очищенню дифузійних соків і клеровок, підвищенню реакційної здатності водно-вапняних суспензій, прискорення процесів відстоювання, фільтрування, деамонізації конденсатів.

Опис

Ключові слова

активація, activation, водно-вапняна суспензія, гідродинамічна кавітація, дифузійний сік, пароконденсаційна кавітація, водно-известковая суспензия, гидродинамическая кавитация, диффузионный сок, пароконденсационная кавитация, water and lime suspension, hydrodynamic cavitation, diffusion juice, vapor-condensation cavitation, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Застосування ефектів гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації у цукровій промисловості / О. С. Марценюк, П. М. Немирович, М. М. Жеплінська, Л. М. Хомічак, І. М. Пастушенко, А. М. Матиящук // Харчова промисловість. – Київ : НУХТ, 2012. – Вип. 12. – С. 28–34.

Зібрання