Масляна паста з поліфункціональною добавкою
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено новий вид масляної пасти з добавкою чорниці.
It was novel type butter paste with blueberries.
Опис
Ключові слова
масляна паста, butter paste, фунціональні продукти, functional food, чорниця, blueberries, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Іванов, С. В. Масляна паста з поліфункціональною добавкою / С. В. Іванов, Т. О. Рашевська, О. В. Яценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня. – К.: НУХТ, 2013. – 378 с.