Масляна паста з поліфункціональною добавкою

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено новий вид масляної пасти з добавкою чорниці. It was novel type butter paste with blueberries.

Опис

Ключові слова

масляна паста, butter paste, фунціональні продукти, functional food, чорниця, blueberries, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Іванов, С. В. Масляна паста з поліфункціональною добавкою / С. В. Іванов, Т. О. Рашевська, О. В. Яценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня. – К.: НУХТ, 2013. – 378 с.