Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11425
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Іванов, Сергій Віталійович | - |
dc.contributor.author | Манк, Валерій Веніамінович | - |
dc.contributor.author | Галімова, Валентина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Галімов, С. К. | - |
dc.date.accessioned | 2013-11-18T09:32:04Z | - |
dc.date.available | 2013-11-18T09:32:04Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Використання інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах / О. П. Мельник, С. В. Іванов, В. В. Манк, В. М. Галімова, С. К. Галімов // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ: НУХТ. – С. 18-20. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11425 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто переваги використання методу інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах. Визначено вміст Cd, Cu, Pb в соняшниковій олії на різних стадіях виробництва цим методом. The advantages of the method stripping chronopotentiometry for the determination of heavy metals in food. Definitely contents Cd, Cu, Pb in sunflower oil at various stages of this method. | uk_UK |
dc.language.iso | uk_UK | uk_UK |
dc.subject | харчові ланцюги | uk_UK |
dc.subject | аналізатор для визначення важких металів | uk_UK |
dc.subject | олія з різних стадій її виробництва | uk_UK |
dc.subject | food chain | uk_UK |
dc.subject | analyzer for determination of heavy metals | uk_UK |
dc.subject | oil from different stages of production | uk_UK |
dc.subject | кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів | - |
dc.subject | кафедра експертизи харчових продуктів | - |
dc.title | Використання інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах | uk_UK |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sunflo.pdf | 143,75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.