Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11425
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorІванов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorМанк, Валерій Веніамінович-
dc.contributor.authorГалімова, Валентина Михайлівна-
dc.contributor.authorГалімов, С. К.-
dc.date.accessioned2013-11-18T09:32:04Z-
dc.date.available2013-11-18T09:32:04Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВикористання інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах / О. П. Мельник, С. В. Іванов, В. В. Манк, В. М. Галімова, С. К. Галімов // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ: НУХТ. – С. 18-20.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11425-
dc.description.abstractРозглянуто переваги використання методу інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах. Визначено вміст Cd, Cu, Pb в соняшниковій олії на різних стадіях виробництва цим методом. The advantages of the method stripping chronopotentiometry for the determination of heavy metals in food. Definitely contents Cd, Cu, Pb in sunflower oil at various stages of this method.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectхарчові ланцюгиuk_UK
dc.subjectаналізатор для визначення важких металівuk_UK
dc.subjectолія з різних стадій її виробництваuk_UK
dc.subjectfood chainuk_UK
dc.subjectanalyzer for determination of heavy metalsuk_UK
dc.subjectoil from different stages of productionuk_UK
dc.subjectкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів-
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.titleВикористання інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктахuk_UK
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sunflo.pdf143,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.