Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто використання харчових добавок природного походження при виробництві дитячого харчування. Встановлено оптимальні дози додавання полісахаридів та визначено параметри їх використання. Examines the use natural origin food additives in the production of baby foods. The optimal dose of added polysaccharides and the parameters of their use.

Опис

Бібліографічний опис

Точкова, О. В. Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування / О. В.Точкова, О. П. Мельник, В. В. Манк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. – Харків: ХДУХТ, 2013. – С. 226-228.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в