Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11542
Title: Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць (Патент на корисну модель № 81787)
Authors: Пешук, Людмила Василівна
Галенко, Олег Олександрович
Хавро, Аліна Юріївна
Шевченко, Тетяна Петрівна
Keywords: шпик хребтовий
свинина жилована напівжирна
варена ковбаса
шкаралупа перепелиних яєць
shpik vertebral
pork of zhilovana is semi-bold
boiled sausage
shell of quail eggs
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Патент № 81787 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць / Пешук Л. В., Галенко О. О., Хавро А. Ю., Шевченко Т. П. ; власник НУХТ. - № u 201301094 ; заявл. 29.01.13; опубл. 10.07.2013, Бюл. № 13.
Abstract: Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць містить свинину жиловану напівжирну, шпик хребтовий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор-пісок, перець чорний мелений, курятину, моркву свіжу очищену, меланж, мінеральну добавку із шкаралупи перепелиних яєць, кардамон, часник свіжий або консервований. The boiled sausage is with mineral addition from the shell of quail eggs, mistit pork of zhilovanu semi-bold, shpik is vertebral, salt a kitchen, nitrite of sodium, granulated sugar, a pepper black hammers, chicken, carrot fresh cleared, melanzh, mineral addition, from the leaf of mussels, cardamon, garlic fresh or canned.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11542
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
getdocument.pdf158,94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.