Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11765
Title: | Варка под вакуумом сиропов для безалкогольных напитков |
Authors: | Бодров, Виктор Семенович Заремба, А. А. Малежик, Иван Федорович Муравская, Ольга Глебовна Немирович, Петр Михайлович |
Keywords: | варка сиропов вакуум качество себестоимость cooking syrups vacuum quality cost кафедра процесів і апаратів харчових виробництв |
Issue Date: | 1982 |
Citation: | Варка под вакуумом сиропов для безалкогольных напитков / В. С. Бодров, А. А. Заремба, И. Ф. Малежик, О. Г. Муравская, П. М. Немирович // Известия вузов. Пищевая технология. — 1982. — № 2. — С. 131-133. |
Abstract: | Разработана и реализована технологическая схема приготовления инвертированных сиропов. Подведен анализ экспериментальных данных по качеству и по себестоимости варки сиропов в условиях вакуума. Developed and implemented a process flow diagram preparation inverted syrups. Let down by the analysis of experimental data on the quality and cost of boiling syrup in a vacuum. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11765 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.