Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11765
Title: Варка под вакуумом сиропов для безалкогольных напитков
Authors: Бодров, Виктор Семенович
Заремба, А. А.
Малежик, Иван Федорович
Муравская, Ольга Глебовна
Немирович, Петр Михайлович
Keywords: варка сиропов
вакуум
качество
себестоимость
cooking syrups
vacuum
quality
cost
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 1982
Citation: Варка под вакуумом сиропов для безалкогольных напитков / В. С. Бодров, А. А. Заремба, И. Ф. Малежик, О. Г. Муравская, П. М. Немирович // Известия вузов. Пищевая технология. — 1982. — № 2. — С. 131-133.
Abstract: Разработана и реализована технологическая схема приготовления инвертированных сиропов. Подведен анализ экспериментальных данных по качеству и по себестоимости варки сиропов в условиях вакуума. Developed and implemented a process flow diagram preparation inverted syrups. Let down by the analysis of experimental data on the quality and cost of boiling syrup in a vacuum.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11765
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
St_2.pdf201,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.