Study intо thermal-physical and heat-mass-exchanger characteristics of raw-smoked sausages during manufacture
Вантажиться...
Файли
Дата
1987
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
характеристики сировини ковбас, виробництво, characteristics of raw sausages, production, характеристики сырья колбас, производство, кафедра електропостачання і енергоменеджменту, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Study intо thermal-physical and heat-mass-exchanger characteristics of raw-smoked sausages during manufacture / I. Babanov, S. Sukhanova, A. Brajnikov, A. Mazurenko // 33rd International congress of meat science & technology: European meeting of meat research workers, 2-7 august 1987, Helsinki, Finland. - Helsinki, 1987. - Vol. 2 – P. 350-352.