Застосування методу капілярного електрофорезу для контролювання якості води та напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вивчено можливість застосування капілярного електрофорезу для контролю якості води і напоїв. Приведено електрофореграму градуювальних розчинів, води і напоїв під час визначання катіонів, аніонів, кофеїну, сорбінової, аскорбінової та бензойної кислот, межі їх визначення, відносні похибки і тривалість проведення вимірювань.

Опис

Ключові слова

бензойна кислота, кофеїн, капілярний електрофорез, вода, горілка, алкогольні і безалкогольні напої, катіонно-аніонний склад, бензойная кислота, капиллярный электрофорез, кофеин, водка, алкогольные и безалкогольные напитки, катионно-анионный состав, benzoic acid, caffeine, capillary electrophoresis, water, vodka, alcoholic and soft alcoholic drinks, cation-anionic composition, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Застосування методу капілярного електрофорезу для контролювання якості води та напоїв / В. П. Ковальчук , С. І. Олійник, С. Т. Олійнічук та ін. // Сучасні напрями розвитку технології алкогольних і безалкогольних напоїв : тези доповідей І-ї Міжнародної науково-практичної конференції. – Київ : ІПДО НУХТ, 2006. – С. 22–27.