Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12836
Title: | Современные агрегаты для приготовления жидкой опары |
Authors: | Лисовенко, Алексей Тимофеевич Литовченко, Игорь Николаевич Бурковская, Нинель Аркадьевна Сергеенко, А. П. |
Keywords: | тесто агрегат интенсивность качество dough assembly intensity quality кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв |
Issue Date: | 1991 |
Citation: | Литовченко, И. Н. Современные агрегаты для приготовления жидкой опары / А. Т. Лисовенко, И. Н. Литовченко, Н. А. Бурковская // Хлебопродукты. - 1991. - № 10. - C. 21-25. |
Abstract: | Описаны конструкции основных агрегатов для жидкой опары. Приведены сравнительные характеристики их работы. Describes the construction of main units for liquid sourdough. Comparative characteristics of their work. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/12836 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.