Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12836
Title: Современные агрегаты для приготовления жидкой опары
Authors: Лисовенко, Алексей Тимофеевич
Литовченко, Игорь Николаевич
Бурковская, Нинель Аркадьевна
Сергеенко, А. П.
Keywords: тесто
агрегат
интенсивность
качество
dough
assembly
intensity
quality
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 1991
Citation: Литовченко, И. Н. Современные агрегаты для приготовления жидкой опары / А. Т. Лисовенко, И. Н. Литовченко, Н. А. Бурковская // Хлебопродукты. - 1991. - № 10. - C. 21-25.
Abstract: Описаны конструкции основных агрегатов для жидкой опары. Приведены сравнительные характеристики их работы. Describes the construction of main units for liquid sourdough. Comparative characteristics of their work.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12836
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
456.pdf3,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.