Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12836
Назва: Современные агрегаты для приготовления жидкой опары
Автори: Лисовенко, Алексей Тимофеевич
Литовченко, Игорь Николаевич
Бурковская, Нинель Аркадьевна
Сергеенко, А. П.
Ключові слова: тесто
агрегат
интенсивность
качество
dough
assembly
intensity
quality
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 1991
Бібліографічний опис: Литовченко, И. Н. Современные агрегаты для приготовления жидкой опары / А. Т. Лисовенко, И. Н. Литовченко, Н. А. Бурковская // Хлебопродукты. - 1991. - № 10. - C. 21-25.
Короткий огляд (реферат): Описаны конструкции основных агрегатов для жидкой опары. Приведены сравнительные характеристики их работы. Describes the construction of main units for liquid sourdough. Comparative characteristics of their work.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/12836
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
456.pdf3,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.