Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12836
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисовенко, Алексей Тимофеевич-
dc.contributor.authorЛитовченко, Игорь Николаевич-
dc.contributor.authorБурковская, Нинель Аркадьевна-
dc.contributor.authorСергеенко, А. П.-
dc.date.accessioned2014-02-27T08:23:33Z-
dc.date.available2014-02-27T08:23:33Z-
dc.date.issued1991-
dc.identifier.citationЛитовченко, И. Н. Современные агрегаты для приготовления жидкой опары / А. Т. Лисовенко, И. Н. Литовченко, Н. А. Бурковская // Хлебопродукты. - 1991. - № 10. - C. 21-25.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/12836-
dc.description.abstractОписаны конструкции основных агрегатов для жидкой опары. Приведены сравнительные характеристики их работы. Describes the construction of main units for liquid sourdough. Comparative characteristics of their work.uk_UA
dc.subjectтестоuk_UA
dc.subjectагрегатuk_UA
dc.subjectинтенсивностьuk_UA
dc.subjectкачествоuk_UA
dc.subjectdoughuk_UA
dc.subjectassemblyuk_UA
dc.subjectintensityuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв-
dc.titleСовременные агрегаты для приготовления жидкой опарыuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
456.pdf3,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.