Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12836
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисовенко, Алексей Тимофеевич | - |
dc.contributor.author | Литовченко, Игорь Николаевич | - |
dc.contributor.author | Бурковская, Нинель Аркадьевна | - |
dc.contributor.author | Сергеенко, А. П. | - |
dc.date.accessioned | 2014-02-27T08:23:33Z | - |
dc.date.available | 2014-02-27T08:23:33Z | - |
dc.date.issued | 1991 | - |
dc.identifier.citation | Литовченко, И. Н. Современные агрегаты для приготовления жидкой опары / А. Т. Лисовенко, И. Н. Литовченко, Н. А. Бурковская // Хлебопродукты. - 1991. - № 10. - C. 21-25. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/12836 | - |
dc.description.abstract | Описаны конструкции основных агрегатов для жидкой опары. Приведены сравнительные характеристики их работы. Describes the construction of main units for liquid sourdough. Comparative characteristics of their work. | uk_UA |
dc.subject | тесто | uk_UA |
dc.subject | агрегат | uk_UA |
dc.subject | интенсивность | uk_UA |
dc.subject | качество | uk_UA |
dc.subject | dough | uk_UA |
dc.subject | assembly | uk_UA |
dc.subject | intensity | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв | - |
dc.title | Современные агрегаты для приготовления жидкой опары | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.