Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12907
Название: Використання метал-індикаторного методу для оцінки протекторних властивостей основних компонентів харчових продуктів
Авторы: Боднар, А. В.
Зінченко, Інна Миколаївна
Костенко, Єлизавета Євгеніївна
Штокало, Мирослава Йосипівна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Терлецька, Віта Альбертівна
Ключевые слова: харчові продукти
плюмбум
протекторні властивості
комплексоутворення
метал–індикаторний метод
food products
lead
protector properties
complex formation
metal–indicator method
кафедра харчової хімії
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публикации: 2009
Библиографическое описание: Використання метал-індикаторного методу для оцінки протекторних властивостей основних компонентів харчових продуктів / А. В. Боднар, І. М. Зінченко, Є. Є. Костенко, М. Й. Штокало, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : 75-а наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2009 р. : матеріали конф. – К. : НУХТ, 2009. – Ч. 1. – С. 133.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено комплексоутворення плюмбуму (II) з казеїном, лактозою та амінокислотами харчових продуктів. Встановлено склад утворюваних сполук. Стійкість комплексів оцінена за допомогою концентрації вільних іонів металу, що знаходяться в рівновазі з комплексоутворюючими сполуками та константами рівноваги реакції комплексоутворення. It was investigated the complex formation of Lead (II) with a casein, lactose and amino acids of food products. There was determined composition of such complex formations.The stability of complexes was appraised by the concentration of free metal ions, which are in an equilibrium with complex formative connections and constants of equilibrium reaction of complex formation.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/12907
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tzimvmimdopvokhp.pdf260,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.