Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12907
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБоднар, А. В.-
dc.contributor.authorЗінченко, Інна Миколаївна-
dc.contributor.authorКостенко, Єлизавета Євгеніївна-
dc.contributor.authorШтокало, Мирослава Йосипівна-
dc.contributor.authorКовбаса, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorТерлецька, Віта Альбертівна-
dc.date.accessioned2014-03-03T15:08:01Z-
dc.date.available2014-03-03T15:08:01Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationВикористання метал-індикаторного методу для оцінки протекторних властивостей основних компонентів харчових продуктів / А. В. Боднар, І. М. Зінченко, Є. Є. Костенко, М. Й. Штокало, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : 75-а наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2009 р. : матеріали конф. – К. : НУХТ, 2009. – Ч. 1. – С. 133.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/12907-
dc.description.abstractДосліджено комплексоутворення плюмбуму (II) з казеїном, лактозою та амінокислотами харчових продуктів. Встановлено склад утворюваних сполук. Стійкість комплексів оцінена за допомогою концентрації вільних іонів металу, що знаходяться в рівновазі з комплексоутворюючими сполуками та константами рівноваги реакції комплексоутворення. It was investigated the complex formation of Lead (II) with a casein, lactose and amino acids of food products. There was determined composition of such complex formations.The stability of complexes was appraised by the concentration of free metal ions, which are in an equilibrium with complex formative connections and constants of equilibrium reaction of complex formation.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectплюмбумuk_UA
dc.subjectпротекторні властивостіuk_UA
dc.subjectкомплексоутворенняuk_UA
dc.subjectметал–індикаторний методuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectleaduk_UA
dc.subjectprotector propertiesuk_UA
dc.subjectcomplex formationuk_UA
dc.subjectmetal–indicator methoduk_UA
dc.subjectкафедра харчової хімії-
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів-
dc.titleВикористання метал-індикаторного методу для оцінки протекторних властивостей основних компонентів харчових продуктівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tzimvmimdopvokhp.pdf260,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.