Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12964
Title: Конфітюр морквяний (Патент на корисну модель № 55203)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Keywords: лимона кислота
аскорбінова кислота
конфітюр
морквяний сік
морква
цукор
пектин
lemon acid
ascorbic acid
confiture
carrot juice
carrots
sugar
pecti
кафедра технології консервування
Issue Date: 2010
Citation: Патент на корисну модель № 55203 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Конфітюр морквяний / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201005996 ; заявл. 18.05.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.
Abstract: Конфітюр морквяний, який включає моркву різану, цукор, лимонну кислоту, пектин, який додатково містить натуральний морквяний сік та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: морква різана – 38,0- 40,0; цукор– 45,0-47,0; натуральний морквяний сік– 10,8-14,8; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Confiture carrot, sliced carrots which includes sugar, citric acid, pectin, further comprising natural carrot juice and ascorbic acid in the following ratio of components,% carrot incised - 38.0 - 40.0; sugar 45,0-47, 0; natural carrot juice-10,8-14,8; citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbate-0,02-0,03.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12964
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55203.pdf94,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.