Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12966
Title: | Фруктово-морквяний сік (Патент на корисну модель № 55201) |
Authors: | Бандуренко, Галина Михайлівна Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна |
Keywords: | аскорбінова кислота лимона кислота морквяний сік ascorbic acid lemon acid carrot juice кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2010 |
Citation: | Патент на корисну модель № 55201 UA, A23L 2/02 МПК (2009). Фруктово-морквяний сік / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201005994 ; заявл. 18.05.2010; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р. |
Abstract: | Фруктово-морквяний сік, який включає фруктовий сік, лимонну та аскорбінову кислоти, який відрізняється тим, що додатково містить натуральний морквяний сік при такому співвідношенні компонентів,%: фруктовий сік–61,8-66,8; натуральний морквяний сік – 33,0-38,0; лимонна кислота–0,10-0,15; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Fruit and Carrot Juice that includes fruit juice, citric and ascorbic acid, wherein further comprising natural carrot juice with this component ratio,% fruit juice,8-61, 66, 8, natural carrot juice – 33,0 -38,0; citric acid-0,10-0,15, ascorbic acid-0,02-0,03. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/12966 |
Appears in Collections: | Патенти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.