Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12966
Title: Фруктово-морквяний сік (Патент на корисну модель № 55201)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Keywords: аскорбінова кислота
лимона кислота
морквяний сік
ascorbic acid
lemon acid
carrot juice
кафедра технології консервування
Issue Date: 2010
Citation: Патент на корисну модель № 55201 UA, A23L 2/02 МПК (2009). Фруктово-морквяний сік / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201005994 ; заявл. 18.05.2010; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.
Abstract: Фруктово-морквяний сік, який включає фруктовий сік, лимонну та аскорбінову кислоти, який відрізняється тим, що додатково містить натуральний морквяний сік при такому співвідношенні компонентів,%: фруктовий сік–61,8-66,8; натуральний морквяний сік – 33,0-38,0; лимонна кислота–0,10-0,15; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Fruit and Carrot Juice that includes fruit juice, citric and ascorbic acid, wherein further comprising natural carrot juice with this component ratio,% fruit juice,8-61, 66, 8, natural carrot juice – 33,0 -38,0; citric acid-0,10-0,15, ascorbic acid-0,02-0,03.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12966
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55201.pdf93,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.