Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12972
Title: | Сік відновлений морквяно-фруктовий (Патент на корисну модель № 52813) |
Authors: | Бандуренко, Галина Михайлівна Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна |
Keywords: | морквяний сік концентрований фруктовий сік carrot juice concentrated fruit juice кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2010 |
Citation: | Патент на корисну модель № 52813 UA, A23L 2/02 МПК (2009). Сік відновлений морквяно-фруктовий / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201002695 ; заявл. 10.03.2010 ; опубл. 10.09.2010, Бюл. № 17 2010. |
Abstract: | Сік морквяно-фруктовий відновлений до вмісту сухих речовин 12%, який включає концентрований фруктовий сік, який додатково містить натуральний морквяний сік у наступному співвідношенні компонентів, %: сік концентрований фруктовий – 5,0-7,0; натуральний морквяний сік – 93,0-95,0. The juice Carrot-Fruit restored to the dry matter content of 12%, which includes a concentrated fruit juice, further comprising natural carrot juice in the following component ratio,% concentrated fruit juice - 5,0-7,0; natural carrot juice – 93,0 -95,0. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/12972 |
Appears in Collections: | Патенти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.