Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12972
Title: Сік відновлений морквяно-фруктовий (Патент на корисну модель № 52813)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Keywords: морквяний сік
концентрований фруктовий сік
carrot juice
concentrated fruit juice
кафедра технології консервування
Issue Date: 2010
Citation: Патент на корисну модель № 52813 UA, A23L 2/02 МПК (2009). Сік відновлений морквяно-фруктовий / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201002695 ; заявл. 10.03.2010 ; опубл. 10.09.2010, Бюл. № 17 2010.
Abstract: Сік морквяно-фруктовий відновлений до вмісту сухих речовин 12%, який включає концентрований фруктовий сік, який додатково містить натуральний морквяний сік у наступному співвідношенні компонентів, %: сік концентрований фруктовий – 5,0-7,0; натуральний морквяний сік – 93,0-95,0. The juice Carrot-Fruit restored to the dry matter content of 12%, which includes a concentrated fruit juice, further comprising natural carrot juice in the following component ratio,% concentrated fruit juice - 5,0-7,0; natural carrot juice – 93,0 -95,0.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12972
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52813.pdf89,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.