Желе фруктово-морквяне (Патент на корисну модель № 55072)
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Фруктово-морквяне желе, яке включає фруктовий сік, цукор, лимонну кислоту, пектин, яке відрізняється тим, що додатково містить натуральний морквяний сік та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: фруктовий сік –31,5-34,5; натуральний морквяний сік–16,3-19,8; цукор–46,5-47,0; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 55072 UA, A23L 1/06 МПК (2009) Желе фруктово-морквяне / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій ; - № u 201004333 ; заявл. 14.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.