Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13084
Title: | Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Фролова, Наталія Епінетівна Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна |
Keywords: | ароматизація aromatization випарник evaporator заклади ресторанного господарства restaurants кафедра готельно-ресторанної справи кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Фролова, Н. Е. Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства / Н. Е. Фролова, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 129-131. |
Abstract: | Розглянуто використання випарника «Volcano», однієї з інноваційних розробок, для ароматизації страв та кулінарних виробів у закладах ресторанного господарства. Using of the «Volcano» evaporator as one of the innovative products for flavoring dishes and culinary products at restaurants has been viewed. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/13084 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
evaporator.pdf | 178,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.