Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13084
Title: Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства
Authors: Фролова, Наталія Епінетівна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Keywords: ароматизація
aromatization
випарник
evaporator
заклади ресторанного господарства
restaurants
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2012
Citation: Фролова, Н. Е. Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства / Н. Е. Фролова, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 129-131.
Abstract: Розглянуто використання випарника «Volcano», однієї з інноваційних розробок, для ароматизації страв та кулінарних виробів у закладах ресторанного господарства. Using of the «Volcano» evaporator as one of the innovative products for flavoring dishes and culinary products at restaurants has been viewed.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13084
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
evaporator.pdf178,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.