Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13084
Назва: | Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства |
Автори: | Фролова, Наталія Епінетівна Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна |
Ключові слова: | ароматизація aromatization випарник evaporator заклади ресторанного господарства restaurants кафедра готельно-ресторанної справи кафедра технології оздоровчих продуктів |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Фролова, Н. Е. Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства / Н. Е. Фролова, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 129-131. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто використання випарника «Volcano», однієї з інноваційних розробок, для ароматизації страв та кулінарних виробів у закладах ресторанного господарства. Using of the «Volcano» evaporator as one of the innovative products for flavoring dishes and culinary products at restaurants has been viewed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/13084 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
evaporator.pdf | 178,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.