Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13084
Назва: Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства
Автори: Фролова, Наталія Епінетівна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Ключові слова: ароматизація
aromatization
випарник
evaporator
заклади ресторанного господарства
restaurants
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Фролова, Н. Е. Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства / Н. Е. Фролова, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 129-131.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто використання випарника «Volcano», однієї з інноваційних розробок, для ароматизації страв та кулінарних виробів у закладах ресторанного господарства. Using of the «Volcano» evaporator as one of the innovative products for flavoring dishes and culinary products at restaurants has been viewed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/13084
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
evaporator.pdf178,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.