Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13084
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівна-
dc.contributor.authorАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна-
dc.date.accessioned2014-03-12T14:26:36Z-
dc.date.available2014-03-12T14:26:36Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationФролова, Н. Е. Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства / Н. Е. Фролова, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 129-131.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/13084-
dc.description.abstractРозглянуто використання випарника «Volcano», однієї з інноваційних розробок, для ароматизації страв та кулінарних виробів у закладах ресторанного господарства. Using of the «Volcano» evaporator as one of the innovative products for flavoring dishes and culinary products at restaurants has been viewed.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectароматизаціяuk_UA
dc.subjectaromatizationuk_UA
dc.subjectвипарникuk_UA
dc.subjectevaporatoruk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectrestaurantsuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справи-
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктів-
dc.titleНовий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
evaporator.pdf178,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.