Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Були проведені дослідження щодо впливу порошку з капусти на якість булочних виробів. Встановлено, що даний продукт, приготовлений з додаванням порошкоподібного напівфабрикату, за своїми якісними властивостями кращий за булочних виробів, які виготовлені за традиційною рецептурою.
Studies have been conducted on the effect of cabbage powder quality bakery products. Found that the product prepared with the addition of powdered semi, according to their qualitative properties better bakery products made according to the traditional recipe.
Опис
Бібліографічний опис
Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини / С. В. Іванов, О. О. Петруша, О. В. Нєміріч, І. В. Бончак // Якість і безпека харчових продуктів : тези міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 173-174.