Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено мікробіологічні показники нових розроблених каш швидкого приготування. Визначено динаміку їх зміни в процесі зберігання продуктів.
Опис
Ключові слова
харчові концентрати, food concentrates, дитяче та дієтичне харчування, мікробіологічні показники, baby and dietetic food, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, Н. М. Грегірчак, В. М. Яценка // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 11. - С. 26-27.