Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13390
Назва: О качестве солода, вырабатываемого на Бердичевском солодовенном заводе
Автори: Удодов, Сергей Александрович
Емельянова, Нина Александровна
Кашурин, Алексей Николаевич
Толстолуцкая, Тамара Федоровна
Ганчук, Виктория Дмитриевна
Виржанский, С. Ф.
Бережная, С. И.
Шейко, Т. Н.
Ключові слова: солод
Бердичевский солодовый завод
ячмень
проращивание солода
malt
Berdichevsky malting plant
barley
germination of malt
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 1986
Бібліографічний опис: О качестве солода, вырабатываемого на Бердичевском солодовенном заводе / С. А. Удодов, Н. А. Емельнова, А. Н. Кашурин и др. // Ферментная и пищевая промышленность. — 1986. — № 5. — С. 16-18.
Короткий огляд (реферат): В статье приведена сравнительная оценка показателей солода, вырабатываемого в разных солодорастильных аппаратах и при различных удельных нагрузках зерна. Для выбора максимально возможной загрузки аппарата, обеспечивающей сохранение вы­сокого качества готового продукта, на заво­де контролировали технологический цикл производства солода в агрегатах большой единичной мощности. The article presents a comparative evaluation malt parameters produced in solodorastilnyh different devices and different specific loadings grain. for select the maximum possible load device to retain the high quality of the finished product, the factory controlled production cycle malt production in large units unit capacity
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/13390
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tmp8d0e.pdf191,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.