Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто проблеми та перспективи розвитку технології ресторанної продукції, використання нетрадиційної сировини з метою надання продукції оздоровчих властивостей, організацію роботи ресторанів та навчання персоналу, охарактеризовано сучасні тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні та інноваційні напрями і форми розвитку туристичної сфери.

Опис

Ключові слова

ресторанна продукція, нетрадиційна сировина, персонал, інновації, ресторанная продукция, нетрадиционная сырье, персонал, инновации, restaurant products, alternative raw materials, personnel, innovation

Бібліографічний опис

Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції , 29 жовтня 2013 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. – Київ : НУХТ, 2013 р. – 378 с.

Зібрання