Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто проблеми та перспективи розвитку технології ресторанної продукції, використання нетрадиційної сировини з метою надання продукції оздоровчих властивостей, організацію роботи ресторанів та навчання персоналу, охарактеризовано сучасні тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні та інноваційні напрями і форми розвитку туристичної сфери.
Опис
Ключові слова
ресторанна продукція, нетрадиційна сировина, персонал, інновації, ресторанная продукция, нетрадиционная сырье, персонал, инновации, restaurant products, alternative raw materials, personnel, innovation
Бібліографічний опис
Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції , 29 жовтня 2013 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. – Київ : НУХТ, 2013 р. – 378 с.