Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1374
Title: Выбор методики расчёта теплового баланса дрожжерастильного аппарата
Authors: Николаенко, Владимир Федорович
Федоров, Владимир Гаврилович
Ладанюк, Анатолий Петрович
Keywords: тепловой баланс
дрожжерастильный аппарат
расчёт
heat balance
yeast growing apparatus
calculation
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Issue Date: 1984
Citation: Николаенко, В. Ф. Выбор методики расчёта теплового баланса дрожжерастильного аппарата // Хлебопекарная и кондитерская промышленность / В. Ф. Николаенко, В. Г. Федоров, А. П. Ладанюк. – 1984. - № 4 – С. 40-42.
Abstract: Рассмотрен процесс подготовки воздуха и аэрации культурной среды в дрожжерастильном аппарате. Выбрана методика расчёта теплового баланса. The process of preparing the air and aeration of the cultural environment in the yeast growing apparatus was considered. The method of calculating the heat balance was chosen.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1374
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48.pdf1,34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.