Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13905
Title: Зміна концентрацій вологи і цукрів груші під час сушіння
Authors: Шевчук, Оксана
Малежик, Іван Федорович
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: сушіння
груша
вологовміст
цукри
сушка
груша
влагосодержание
сахара
drying
pear
moisture
sugars
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Issue Date: 2014
Citation: Шевчук, О. О. Зміна концентрацій вологи і цукрів груші під час сушіння / О. О. Шевчук, І. Ф. Малежик, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80 Ювілейн. Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 10 - 11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ. – 2014. - Ч. 1. - С. 422-423.
Abstract: У цій роботі описано процес сушіння груш за різних температур. З можливих методів сушіння було вибрано такий метод, який забезпечував зберігання якості готового продукту. Розглянуто стадії процесу сушіння, зміни вологовмісту та вмісту цукрів по всьому об’єму плода груші, наведено графіки цих змін. Для адаптування традиційних режимів сушіння груші до промислових умов з отриманням продукту високої якості автори досліджували зміну концентрації цукрів та вологи по радіальному перерізу плода.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13905
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14 04 05 Shutyuk 80 MNK.pdf2,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.