ДСТУ ISO 1854:2005 Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Національний стандарт відповідає ISO 1854:1999 Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) (Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод))
Ступінь відповідності — ідентичний
Уведено вперше.
Опис
Бібліографічний опис
ДСТУ ISO 1854:2005. Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). – К. : Держспоживчстандарт України, 2006. – 12 с.