Heat flux meters for comprehensive measurement of thermophysical properties of readily-spoiled foodstuffs

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1982

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Investigated that thermal properties of highly perishable foodstuffs depend on the heat flow and rate of change of temperature and the time for which the heating occurs.

Опис

Ключові слова

теплофизические свойства, продукты питания, тепловой поток, теплофізичні властивості, тепловий потік, продукти харчування, thermal properties, food, heat flow, кафедра електропостачання і енергоменеджменту

Бібліографічний опис

Heat flux meters for comprehensive measurement of thermophysical properties of readily-spoiled foodstuffs / V. Pakhomov, A. Mazurenko, L. Dekusha, V. Fedorov // Soviet Research. - 1982. - Vol. 14, №. 6. – P. 39-46

Зібрання