Heat flux meters for comprehensive measurement of thermophysical properties of readily-spoiled foodstuffs
Вантажиться...
Дата
1982
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Investigated that thermal properties of highly perishable foodstuffs depend on the heat flow and rate of change of temperature and the time for which the heating occurs.
Опис
Ключові слова
теплофизические свойства, продукты питания, тепловой поток, теплофізичні властивості, тепловий потік, продукти харчування, thermal properties, food, heat flow, кафедра електропостачання і енергоменеджменту
Бібліографічний опис
Heat flux meters for comprehensive measurement of thermophysical properties of readily-spoiled foodstuffs / V. Pakhomov, A. Mazurenko, L. Dekusha, V. Fedorov // Soviet Research. - 1982. - Vol. 14, №. 6. – P. 39-46