Дослідження впливу ферментного препарату грибної α-амілази на вуглеводний склад мальтозних сиропів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На основі результатів досліджень встановлено оптимальні співвідношення комплексу мальтогенних ферментних препаратів та місце введення грибної α-амілази для отримання високозцукрених мальтозних сиропів. За допомогою рідинного хроматографа визначено вуглеводний склад високомальтозних гідролізатів отриманих в ході зцукрювання в залежності від витрат комплексу ферментних препаратів. Based on research, the optimal ratio of complex maltogenic enzyme preparations and injection site mushroom α-amylase for vysokoosaharennyh maltose syrups. C determined using a liquid chromatograph carbohydrate composition vysokomaltoznyh hydrolysates obtained during saccharification rate depending on the complex of enzyme preparations.

Опис

Ключові слова

ферментні препарати, грибна α-амілаза, крохмаль, мальтоза, enzymes, fungal α-amylase, starch, maltose, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Сабадаш, Н. І. Дослідження впливу ферментного препарату грибної α-амілази на вуглеводний склад мальтозних сиропів / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 1-2 березня 2007 р. : тези доповідей. – Полтава: РВЦ ПУСКУ, 2007. – С. 42-43.