Дослідження технологічних умов кристалізації ангідридної глюкози
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив ряду чинників (температури, в’язкості, чистоти, кількості затравки, ступеню пересичення розчину) на кінетику кристалізації ангідридної глюкози.
The influence of several factors (temperature, viscosity, purity, quantity of seed, the degree of supersaturation of the solution) on the crystallization kinetics of glucose anhydride.
Опис
Бібліографічний опис
Сабадаш, Н. І. Дослідження технологічних умов кристалізації ангідридної глюкози / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – К.: НУХТ, 2004. – Ч. ІІ. – С. 12.