Дослідження пресово-екстракційного способу вилучення соку столового буряка

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Робота присвячена дослідженню пресово-екстракційного способу вилучення соку. Встановлені оптимальні технологічні параметри: розмір часток мезги при механічному подрібненні, гідромодуль, температура екстрагента та тривалість взаємодії фаз. The work is devoted to research of the з press-extraction method of extracting juice. The optimal process parameters: particle size pulp by mechanical milling, hydraulic, temperature and duration of the interaction of the extractant phase are set.

Опис

Ключові слова

тривалість, сік столового буряка, вихід соку, гідромодуль, ступінь подрібнення, температура, duration, table beet juice, juice yield, hydraulic, degree of grinding, temperature, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Дослідження пресово-екстракційного способу вилучення соку столового буряка / Ю. В. Лановенко, С. В. Матко, Л. М.Мельник, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 ст. : матеріали 80-тої міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. – С. 410-411.