Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14319
Title: Гуміарабік, як гідроколоїд в формуванні стабільної емульсійної системи харчових продуктів
Authors: Луговська, Оксана Андріївна
Боярська, Ольга Вікторівна
Гальчук, Віталій Олегович
Сидор, Василь Михайлович
Keywords: розмір часток
гуміарабік
емульсія
мутність
в’язкість
particle size
acacia
emulsions
turbidity
viscosity
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Гуміарабік, як гідроколоїд, в формуванні стабільної емульсійної системи харчових продуктів / O. A. Луговська, О. Я. Боярська, В. О. Гальчук, В. М. Сидор // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 ст. : матеріали 80-тої міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. – С. 69-70.
Abstract: Досліджувались 3 зразки харчових емульсій з використанням різної кількості гуміарабіку, як стабілізатору (при сталій масляній фазі) та 3 зразка емульсій з змінною масляною фазою і постійною кількістю стабілізатору. Вимірювались показники кожної емульсії: віскозиметром Брукфільда - в’язкість, мікроскопом EASTCOLIGHT 92012-ЕС (100x, 250x, 550x, 750х) - розмір часток, мутно метром 2100P- мутність. Investigated three samples of food emulsions using different amounts of gum arabic as stabilizer (at constant oil phase) and 3 sample emulsions of varying oil phase and a constant amount of stabilizer. Measured values ​​of each emulsion: Brookfield viscometer - viscosity microscope EASTCOLIGHT 92012-ES (100x, 250x, 550x, 750h) - particle size, dull meter 2100P-turbidity.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14319
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf695,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.