Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14938
Title: Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожиріння
Authors: Kopoвінa, Марiя Володимирiвна
Гагач, Іван Ігоревич
Пешук, Людмила Василівна
Keywords: збалансоване харчування
напівфабрикат
ожиріння
енергетичний дисбаланс
balanced meals
convenience foods
obesity
energy imbalance
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Коровіна, М. В. Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожиріння / М. В. Коровіна, І. І. Гагач, Л. В. Пешук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІV Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ, 2014. – С. 92-93.
Abstract: У статті наведено результати роботи з приводу розробок спеціального продукту для людей з надлишковою вагою тіла. The article presents the work on the development of special products for people with excess body weight.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14938
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf4,61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.