Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14938
Title: | Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожиріння |
Authors: | Kopoвінa, Марiя Володимирiвна Гагач, Іван Ігоревич Пешук, Людмила Василівна |
Keywords: | збалансоване харчування напівфабрикат ожиріння енергетичний дисбаланс balanced meals convenience foods obesity energy imbalance кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Коровіна, М. В. Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожиріння / М. В. Коровіна, І. І. Гагач, Л. В. Пешук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІV Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ, 2014. – С. 92-93. |
Abstract: | У статті наведено результати роботи з приводу розробок спеціального продукту для людей з надлишковою вагою тіла. The article presents the work on the development of special products for people with excess body weight. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14938 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.