Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943
Title: Використання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоїв
Authors: Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна
Фролова, Наталія Епінетівна
Keywords: ферментовані безалкогольні напої
цукрове сорго
нетрадиційна сировина
fermented beverages
sugar sorghum
alternative raw materials
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Карпутіна, Д. Використання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоів / Дар'я Карпутіна, Наталія Фроловаа // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 72-73.
Abstract: В роботі визначено оптимальні режими процесів приготування сусла на основі цукрового сорго і його зброджування. В результаті експериментів було отримано високоякісний готовий продукт на основі соку цукрового сорго, який має оздоровчі властивості і рекомендований для масового споживання. In this paper, the optimal regimes of the preparation of the wort from sugar sorghum and its fermentation. As a result of the experiments was obtained a high-quality finished product from sugar sorghum juice that has health properties and is recommended for mass consumption.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39.pdf160,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.