Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943
Название: | Використання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоїв |
Авторы: | Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна Фролова, Наталія Епінетівна |
Ключевые слова: | ферментовані безалкогольні напої цукрове сорго нетрадиційна сировина fermented beverages sugar sorghum alternative raw materials кафедра експертизи харчових продуктів кафедра технології оздоровчих продуктів |
Дата публикации: | 2014 |
Библиографическое описание: | Карпутіна, Д. Використання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоів / Дар'я Карпутіна, Наталія Фроловаа // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 72-73. |
Краткий осмотр (реферат): | В роботі визначено оптимальні режими процесів приготування сусла на основі цукрового сорго і його зброджування. В результаті експериментів було отримано високоякісний готовий продукт на основі соку цукрового сорго, який має оздоровчі властивості і рекомендований для масового споживання. In this paper, the optimal regimes of the preparation of the wort from sugar sorghum and its fermentation. As a result of the experiments was obtained a high-quality finished product from sugar sorghum juice that has health properties and is recommended for mass consumption. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
39.pdf | 160,83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.